Blog

Urmareste ultimile stiri

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

 

Cu siguranta centrele comerciale fac parte integranta din viata omului modern. Sunt astfel gandite incat ne pot oferi o multitudine de modalitati de divertisment., astfel oamenii isi petrec o buna parte din timp in acest spatiu.

Multe dintre aceste spatii au fost construite de maestri ai design-ului iar rezultatul nu ne-ar putea lasa indiferenti pe niciunul dintre noi. Astfel, ne-am gandit sa facem un top al celor mai spectaculoase si impozante spatii comerciale de pe mapamond, pe care vi le recomandam cu placere pentru vizitare in cazul in care va aflati in apropierea lor.

Locul 1 – The Dubai Mall

Dubaiul este prin definitie orasul centrelor comerciale si al unui nivel de trai costisitor. Mall-urile de aici nu au fost gandite pentru a deservi cumparaturilor ci si pentru a oferi experiente de viata.

Spatiile comerciale din interiorul mall-ului au fist date spre inchiriere celor mai renumite brand-uri. De la zone de luat masa cu tematica, patinoare si pana la construirea unor partii de schii de interior, se ofera tot ce se poate in materie de divertisment.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.visitdubai.com

Dubai Mall este desfasurat pe uhn spatiu amplu iar opulenta este la ea acasa. Vizitand imprejurimile, sigur se poate concluziona faptul ca zona este cu adeverat bogata si are o capacitate mare de vanzare si cumparare. Mall-ul detine si numerose cafenele si restaurante, magazine de top, parcuri subacvatice, fantane, patinoare, cinema si multe alte atractii.

Locul 2 – Golden Resources Mall

Aflat in China, Golden Resources Mall este localizat in Beijing si este unul dintre cele mai mari centre comerciale existente. In Statele Unite si-a castigat renumele de Great Mall of China sau Marele Mall din China. Are peste 557.00 de metri patrati si peste sase etaje pline de spatii comerciale.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.mapio.net

Este nevoie de aproximativ două zile pentru a explora cu 230 de scari rulante mai mult de 1.000 de magazine. Spatiul pentru restaurante si patinoarul sunt de mărimea a doua terenuri de fotbal. Acest mall este un monument din sticla si otel luat nastere in urma dorintei partidului comunist de a crea un mediu stabil, fericit, pentru clasa de consum cu venituri medii.

Locul 3 – SM City North Edsa

SM City North EDSA este al treilea cel mai mare mall din lume, aflat in orasul Quezon, Filipine si este cel mai mare mall din Filipine. SM City North EDSA a fost deschis pe 25 noiembrie 1985. In ceea ce priveste spatiul de inchiriere brut, acesta este 482,878 de metri patrati.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.sminvestments.com

Acest centru comercial ofera tot ceea ce poate fi imaginabil: peste 800 de magazine si spatii comerciale, peste 200 de restaurante, aproape 4000 de locuri de parcare, cinema-uri si teatre. Insa cel mai uimitor lucru este faptul ca mall-ul a fost construit in anul 1985, dar se pastreaza inca in top si ca spatiu, dar si ca modernitate.

Locul 4 – Central World

Central World este cel mai mare centru comercial din Bangkok, Thailanda si unul dintre cele mai mari din lume. Designul lui de ansamblu pune accent pe conceptul de lumina naturala, care invadeaza spatiul prin diferite luminatoare si zone deschise.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.hdmakeup.asia

Ocupand aproximativ 550.000 de metri patrati de spatii comerciale si o suprafata totala de 830.000 de metri patrati – care este cu 30% mai mare decat orice alt mall din centrul Bangkok – CentralWorld dispune de o gama de oferte care cuprind mai mult de 500 de magazine si spatii comerciale, 100 de restaurante si cafenele, 15 cinematografe, Zona Copiilor și Centrul de invatare (Genius Planet Zone), precum si un food court foarte modern, un supermarket expansiv si o piata în aer liber pentru evenimente la scara larga.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.planetden.com

Locul 5 – Sunway Pyramid

Sunway Pyramid este un centru comercial-tematic impresionant din Selangor, Malaezia. Este singurul mall din Malaezia care detine un patinoar. A fost deschis pentru prima data în 1997 si a trecut printr-o renovare si transformare magnifica, devenind astfel unul dintre cele mai mari si mai interesante centre comerciale din țară.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.yallabook.com

Indiferent daca se considera ca este de prost- gust sau sofisticat, mall-ul Sunway Pyramid, cu aerul sau egiptean, piramide si forma elaborata iese din anonimat cu siguranta.

Locul 6 – Cevahir Shopping Mall

Cevahir Shoppimg Mall este localizat strategic, in centrul orasului Istanbul fiind unul dintre cele mai mari mall-uri dinTurcia si chiar din Europa.

Se poate resimti in interiorul magazinelor influenta araba, si de fapt, marea majoritate a vizitatorilor care contribuie cu adevarat la vanzare nu sunt de origine turca, ci araba.

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.malltenants.com

Locul 7 – Mid Valley Megamall

Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume  Topul celor mai atractive spatii comerciale din lume

Sursa: www.malaysiatravel2.com

Mid Valley City este un district foarte frumos din Kuala Lumpur, Malaezia. In centrul lui se afla Mid Valley Megamall, un centru comercial masiv, care pe langa marile magazine universale si spatiile comerciale pe care le detine, este localizat langa un parc superb. Acest spatiu gazduieste o multime de atractii si le ofera posibilitatea turistilor sa se retraga de la galagia si agitatia orasului.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai grandioase centre comerciale ale vremurilor. Se speculeaza insa ca ne vor fi pregatite in curand alte spatii si mai maiestuoase si spectaculoase. Acestea isi vor deschide in curand portile pentru noi, oamenii moderni, oameni a caror privire nu mai poate fi satisfacuta cu lucruri banale si simpliste. Un centru comercial gandit pentru omul zilelor noastre care doreste sa cumpere tot ceea ce se ofera spre vanzare, fie bun, fie rau, fie folositor, sau nu.

Astfel, ne asteptam ca in viitor sa fie construite alte centre comerciale, care, daca nu vor fi la fel de excentrice, vor fi, cu siguranta, mai fanteziste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *